Post by satibenewbgo on Mar 15, 2022 0:44:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanulj lengyelül - Mondly ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanulj lengyelül - Mondly IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Tanulj lengyelül - Mondly 2022 version ▞▞▞
Yo
Mondly: Tanulj meg 33 nyelvet 4+. Angolul, Németül, Spanyolul &+. ATi Studios. iPadre tervezve. #3 itt: Oktatás. 4,8 • 3,2 E értékelés.
Sok móka!! Bátorítást és elkötelezettséget érzek, használtam néhány különböző lengyel nyelvű alkalmazást, és ez gyorsan a kedvencemmé válik
Nem volt lehetőség a Folytatásra, így nem tudtam továbbmenni. Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy nem működik.
Nagyon hasznos
Az alkalmazás koncepcióját és a tanulási stílust rendben találom, de nem szeretem az angol szavakat, miközben megpróbálom megérteni a lengyel szót. Nincs szükség ilyen memóriára.
Nagyon egyszerű alkalmazás.
Fizetned kell, ha valami hasznosat akarsz tanulni.
Eddig jó
Learn Polish. Speak Polish Edukasyon ruy
Tök jó. Kicsit kedves, ha egy hónapot próbálsz, de elég jó ahhoz, hogy tartsam, és legközelebb az olcsóbb 12 hónapos ajánlatot kapjam.
Jól néz ki, de vannak szóhibák. Így nehéz lehet teljesen megbízni ebben az alkalmazásban – ez elvezetheti Önt a hamis tudáshoz. Össze kell kapcsolni más forrásokkal, és kérni kell az idő ellenőrzését
Szeretem!!
Nagyon könnyen megtanulható nyelv
Babbel nyelvtanulási alkalmazás: Mennyire jó? Hogyan ...
Most kezdődött, de eddig a Mondly Polish kiváló. Úgy tűnik, hogy azt a nyelvet fogom használni, vagy legalábbis a struktúrákat úgy tervezték, hogy alkalmazkodni tudjanak.
egy kicsit megkönnyíti a nehéz nyelvek tanulását.
Anime Paint - Color By Number Māksla un dizains uodi
Learn Polish. Speak Polish Edukacja vrp
Szeretni tanulni, és ennek költsége megéri. Bárcsak jobb memóriám lenne.
Ez jó.
Tanulj afrikaansul – Alkalmazások a Google Playen
Kiváló🌹
Remek alkalmazások
Határozottan tanulok. A bf azonban folyékonyan beszél, és azt mondja, néhány dolgot furcsán vagy rosszul mondanak. A tevékenységek némi variációt igényelhetnek. Szeretem, hogy minden nap meg kell csinálnod, hogy megkapd a heti kvízt, ez nagyon motivál, hogy minden nap megcsináljam.
Lær Polsk Læring dpxf
jól kiegyensúlyozott, élvezem
Nem tölti be az oktatóanyagot 3 telepítési kísérlet után. Kipróbál egy másik alkalmazást.
A nagyapám azt akarta, hogy tanuljak lengyelül, ezért mindent megpróbáltam, hogy megtanuljam, és ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy ingyen tanuljak lengyelül.
Angol tanulás ingyen 10+1 top forrás
Belajar Polandia Pendidikan sgws
Nemzeti(ségi) nyelvtanulás: A magyar mint környezetnyelv ...
Jó jó. Mit is mondhatnék még! Muah! Szeretem.
Ez olyan csodálatos tanulási lengyel ezzel az alkalmazással, és boldog vagyok.
Tanulj angolul németül olaszulc&hl=hu&gl=US.
eddig nagyon jó
Az angolt rosszul írták, és a kifejezések nem azok, amelyeket kerestem.
A 6 legjobb alkalmazás a portugál nyelv ingyenes tanulásához
KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA - PDF Ingyenes letöltés
Az iskola minőségileg a NEAS elbírálása alá esikés tagja az English ... Tanulj angolul Melbourneben, és éld át mindazt, amit ez a csodás város adhat.
Egyszerű felület és tiszta hangok. gyorsan tanulok. Dzienkuye Bardzo
Samsung S7 Edge; a szó magyarázata – nem látja az utolsó szót. Példa: jestem, jesteś,..., oni jsou???--- nem látja az utolsó sort.
Dziekuje
Legújabb Verzió: 8.3.3 Android Számára: ATi Studios - Tanulj lengyelül ... Engedd, hogy a Mondly megtanítson lengyelül gyorsan és roppant hatékony módon.
Igazán nagyszerű, de az ábécével és a kiejtéssel kell kezdeni
Csodálatos. Premiumon vagyok.