Post by satibenewbgo on Mar 15, 2022 0:18:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fantasy Life Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fantasy Life Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģeneratora punkti ▞▞▞
▞▞▞ Fantasy Life Online 2022 version ▞▞▞
Es pat neesmu izpildījis pirmo nodaļu, un spēle visu laiku avarē
Jautra spēle ar potenciālu! Spēle ir interesanta & jautri spēlēt.... Es vēlētos redzēt 2 lietas: 1) klanu vai ģildes sistēmu 2) saturu, kas pārsniedz japāņu valodas versiju, kad tā tika slēgta. Daudzi spēlētāji ir nobažījušies, ka Boltrend tajā brīdī neradīs vairāk satura. Izņemot to, šīs ir 2 manas bažas & tāpēc mans vērtējums ir 4 zvaigznes, nevis 5. Lūdzu, rūpējieties par saviem spēlētājiem Boltrend, & cerams, ka spēle ilgs ilgāk nekā japāņu versija 🤞
Pat nevar atvērt spēli. Es biju liels 3DS spēles cienītājs, būtu jauki, ja es varētu spēlēt šo. Nav ne jausmas, kas man ar to ir nepareizi. Mēģināja piespiedu kārtā apturēt lietotni un atinstalēt. ):
gatcha likmes un evolūcijas rādītāji ir viltoti dati. 20 maldi un 10 neveiksmes ar 30% panākumu līmeni 👍. vienkārši spēlējiet f2p un tā 3 zvaigznes. 1 zvaigzne, ja turpināšu mest naudu
Es pilnībā dzīvoju šajā spēlē. Veltiet tam daudz laika, taču tas pēkšņi ir saslimis. Dažreiz es varu ielādēt ciematā, pirms tas avarē, bet visbiežāk tas avarē, joprojām mēģinot ielādēt spēli.
Spēlei ir milzīgs potenciāls, un līdz šim tā ir pārsteidzoša, taču to spēlēt ir ļoti nomākta, jo spēle ļoti kraujas, lūdzu, mēģiniet atrisināt šo problēmu, un jums būs lieliski pavadīts laiks, nogalinot piedzīvojumu spēli, kurā varat izveidot jebko.
Tas patiesībā ir lielisks mobilais ports ar daudziem līdzekļiem un atsaucēm no sākotnējās 3DS spēles, kas sajaukts ar tipisku mobilo ierīču mehāniku. ... Labs stāsts, smieklīgi dialogi, savdabīgi varoņi & jautra spēles mehānika. Labs darbs! Viss šķiet labi izstrādāts! ... Bet es arī domāju, ka tas nebūs ilgi izdzīvots, jo tā nav tipiska mobilā spēle, lai hop-on hop-off. Lai izlasītu daudz teksta, jums ir nepieciešams daudz laika. Protams, jūs varat to visu izlaist, bet tad jūs palaidat garām šīs spēles kopējo burvību! - 👍
Avārijas ielādes laikā kopš pēdējās atjaunināšanas
Fantasy Life Online Fabularne miy
Jauka gatcha spēle, esmu spēlējis 20 stundas un nekad neesmu piedzīvojis avāriju, tāpēc šķiet, ka šī problēma neskar visus.
Man patīk fantāzijas dzīve spēlei. Ienīst dialogu un to, cik tas ir reliģiozs. Burtiski katrā sarunā duci reižu katrā sarunā tiek minēts, ka jūs esat Dieva sūtnis (būtībā Jēzus). Tas ir šausmīgi un kaitinoši, un es nevaru izlaist katru sarunu neapmierinātībā. Atskaņojiet to daudz, lūdzu.
Tas ir ļoti līdzīgs oriģinālam, taču tajā trūkst dažu fragmentu, kas lika man atskaņot oriģinālu 100 stundu. Tomēr joprojām labāk nekā 90% no tā, kas tur ir.
Ļoti jautri. Malšana ir BEIGĀDA, taču tā ir jautra malšana, tāpēc tas ir labi. Es patiešām izbaudu spēli. Jūs maināt savu rakstura veidu un paaugstiniet katras klases līmeni neatkarīgi. Spēles gaita ir nedaudz dažāda. Lai gan ir 12 klases, patiesībā starp tām ir tikai 3–5 spēles veidi atkarībā no tā, cik dāsns esat iedalījis spēles veidu. Mana galvenā problēma, un es redzu, ka arī citi par to sūdzas, ir ielādes ekrāni. Starp katru darbību ir tik daudz nevajadzīgu ielādes ekrānu, jūs varat pavadīt vairāk laika, ielādējot un pieskaroties bezjēdzīgiem vidējiem ekrāniem, nekā spēlējot spēli. Man arī ir aizdomas, ka ir atmiņas noplūdes problēma. Pēc spēles spēlēšanas kādu laiku viss palēninās un ielādes ekrāni kļūst par melniem ekrāniem. Aizverot un atkārtoti atverot lietotni, tas tiek novērsts, taču tas joprojām ir sāpīgi. Tas darbojas manā tālrunī un emulatoros (zilajos skursteņos un Nox), taču šķiet, ka visiem ir tādas pašas problēmas. Man joprojām ļoti patīk spēle, un ceru, ka laika gaitā viņi optimizēs savus ielādes ekrānus.
ES mīlu šo spēli. Ir manā 3d. Tas ir kā mobilais skyrim vai final fantasy 14. Lieliski piemērots ikdienas vai hardcore spēlētājiem.
laba spēle.. arī forši, ja var pievienot arī mājdzīvniekus.
Spēle attiecas uz manu spēlētāja varoni kā "viņu", lai gan es spēlēju kā meitene. Tas ir diezgan kaitinoši un lauž iedziļināšanos. Lūdzu, izlabojiet to, lai, spēlējot kā meitene, citi varoņi mani dēvētu par "VIŅA". Tad es nomainīšu atsauksmi uz 5 zvaigznēm. Un varbūt tiešām kaut ko nopirkt.
Spēle ir pietiekami laba, lai glābtu jūs no garlaicības, tomēr visas mini spēles ir vienādas. Varētu būt daudz labāk, ja katram darbam būtu dažādi... Spēlētāja interfeiss ir jāvienkāršo, jo man kā profesionālam spēlētājam pagāja dažas dienas, līdz es sapratu, kā lietas darbojas. Bet, tiklīdz jūs to saprotat, spēle kļūst skaidra. Būtu arī pārsteidzoši, ja mēs varētu apvienot amatus, piemēram, strēlnieku un magu vai idk. Jāuzlabo arī tērzēšanas sistēma.
Savienojuma kļūda. Tas sākās vakar vakarā. Pamodos, lai mēģinātu vēlreiz. Tagad it kā nē.
Tas ir World of Warcraft ar pārāk daudzām izgrieztām ainām.
Tā ir lieliska spēle, nepārprotiet!Esmu milzīgs fantāzijas dzīves cienītājs, un, godīgi sakot, es mīlu šo spēli līdz nāvei. Bet spēle sabrūk. DAUDZ. Un tā nav tikai mobilā lieta. Es to izpildīju BlueStacks diezgan jaudīgā datorā, un nē, tas avarēja pēc 10 minūšu spēlēšanas. Šī ir spēle, kurā es, visticamāk, iegrimstu neskaitāmas stundas, jo tā ir tik jautra. Žēl, ka nevaru spēles avārijas dēļ. Ja tas tiks labots, es labprāt nomainīšu savu atsauksmi uz piecām zvaigznēm btw.
Nav slikti
Odyssey of the Ocean სათავგადასავლო ovem
Gaidu, kad šī spēle būs pieejama mobilajā ierīcē. Iepriekš to spēlēju ar 3ds, pagaidām 3 zvaigznes ir atkarīgas no spēles pieredzes, ja tā būs 5 zvaigznes vai pat zemāka
Es ārkārtīgi izbaudu šo. Bet vēl ir kur uzlaboties. Fonts neizskatās īpaši pievilcīgs.
Fantasy Life Online Игре улога asff
Fantasy Life Online Игре улога asff
Pilns ar "Loading"
Es domāju, ka tā nav sliktākā gacha spēle.Taču ir diezgan neapmierinoši, ka solītā turpinājuma vietā saņēmām šo. Spēlējot šo, man rodas vēlme vēlreiz atskaņot oriģinālu, jo tā bija laba pieredze.
Ja jums patika spēlēt 3DS spēli, šī spēle jums patiks. Cerams, ka, ja tam tiks pievērsta pietiekama uzmanība, viņi uztaisīs turpinājumu.
Fantasy Life Online Ролевые ksyt
Man patika spēles gaita, un man patīk tas, ka tu vari pievienoties citu cilvēku istabām, kad tev pietrūkst enerģijas. Pagaidām vienīgās problēmas man ir tādas, ka es bieži pārtraucu savienojumu, pievienojoties komandām notikumu cīņās, un ka ielādes laiks dažkārt šķiet garš.
Fantasy Life Online Jeux de rôles voxk
Spēle ir ārkārtīgi jautra. Milzīgā izslēgšana ir neprātīgi augstās cenas par "apmaksātajiem" dimantiem, par kurām šķiet, ka maksā katrs izsaukums vai pasākums. Jūs saņemat bezmaksas dimantus, taču parasti, tāpat kā katrā gacha spēlē, tie tiek ievadīti pēc tam, kad esat ieguvis sākuma lietas. Pakas ir pārāk dārgas, apmaksātie dimanti ir pārāk dārgi, un to "bonuss" pirmo reizi papildinot katrā izmaksu kategorijā ir nodrošināt jums tādu pašu daudzumu bezmaksas dārgakmeņu, kas padara to daudz vērtīgāku, nekā tas ir. Šī spēle ir paredzēta vaļiem, nevis parastam spēlētājam. Ja viņi samazinātu dārgakmeņu un/vai pavēstes cenas par 50 līdz 75%, šī spēle viegli iegūtu 5 zvaigznes.
Labojiet avarējušo lietotni, spēlējot sadarbību
Viena sūdzība man ir par ielādi šajā spēlē. Ielādes ekrāni ir visur. Otra lieta ir stāsta elementi. Tam ir daži spēcīgi momenti, taču kopumā tas ir izlaižams un pat kaitinošs. Iespējams, tas vienkārši ir pārāk vieglprātīgs un piemērots bērniem. Izņemot to, es to izbaudu, un tas bija patīkams pārsteigums.
vienīgais, ko es ienīstu šajā spēlē, ir pārāk garš ielādes ekrāns ......
Dažreiz piespiedu kārtā slēgts, nestabils tīkls bieži notiek sadarbībā pat ar labu internetu un pārāk daudz ielādes
Kāda pārsteidzoša spēle. Man tas patika 3ds, un šī ir gluži kā 3ds versija, bet ar vairāk satura. Super jautri. Es priecājos, ka tas beidzot nonāca rietumos. Es ceru nākotnē redzēt vairāk fantāzijas dzīves. Varbūt uz slēdža?
Spēle nepārsniegs sākotnējo nosaukuma ekrānu. Katru reizi, kad pieskaros, lai sāktu spēli, tā avarē. Esmu mēģinājis restartēt tālruni un pārinstalēt spēli, un problēma joprojām pastāv. Es ļoti vēlos to atskaņot, bet tas vispār nedarbosies uz mana S21
Mīlu to! Viņiem vajadzētu noņemt izturību, bet vēl ir beigusies, tāpēc es domāju, ka nevaru sūdzēties. Viņi arī izsūknē atjauninājumus! Mīlestība mīlestība mīlestība, tā 💘
Tik slikts savienojums vienmēr vēlas ielādēt, pat vienkārši nomainiet pārnesumu. Tiešsaistē tiek ielādēts laiks, tagad spēle ir beigusies, to nevar spēlēt. Kāds slikts izstrādātājs
Ļoti brīvi spēlējams un atvērts ikdienas spēlēm.
Lūdzu, palūdziet kādam vēlreiz pārbaudīt stāstus, tajos ir daudz drukas kļūdu un tulkojumu kļūdu
Šī ir jau 3. reize, kad mana atsauksme tiek dzēsta, tāpēc es to uzrakstīšu vēlreiz. Spēle turpina apstāties pie 57% lejupielādes un pēc tam tiek atiestatīta. Apnicis tērēt visus šos datus. Gandrīz katram otrajam Downloader ir CV. Nerestartēt.