Post by crypulhydmillpu on Mar 9, 2022 6:33:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšiť všetky ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana Pro 2022 version ▞▞▞
Skvelý koncept, niekedy môže byť únavný. Je potrebné pridať lekciám na zaujímavosti, čo znamená, že vedomosti skutočne zostanú v mysli študenta.
Je to skvelý spôsob, ako sa učiť, ale chcel by som si vybrať iné písmo v japončine
... (ta slouží například pro přepis cizích slov do japonštiny) + znaky, ... Ke znakům se také přidává Hiragana, proto si japonci vystačí s
Pomohol mi zapamätať si hiragana. Použil som túto aplikáciu počas kurzu japončiny a veľmi mi pomohla. Naučil som sa za necelý týždeň. Príležitostne ho používam dodnes. Prial by som si, aby tvorca tejto aplikácie vytvoril takúto aplikáciu, ale pre hangul, keďže sa snažím naučiť kórejsky.
Táto aplikácia je na začiatok úžasná. Chcel by som však zmeniť veľkosť farby pozadia a font znakov. Navyše, "obrátený režim" by bol úžasný, PROSÍM, PRIDAJTE HO
Pevná aplikácia. Odporúčam vám podporiť vývojára, pretože nákupom tejto hry sa odstránia reklamy a aplikácia bude príjemnejšia.
Jednoduché, ale účinné, aj keď by mal byť zahrnutý aj dakuten.
Prosím odomknite túto funkciu. To je to isté, čo som povedal pre aplikáciu Katha karna Pro. Dal by som vám 5 hviezdičiek ⭐⭐⭐⭐⭐ ale dám 3 hviezdičky 🌟🌟🌟 . ........... Vďaka.
Milujte aplikáciu, ktorá sa jednoducho používa a zapamätá. Mám pocit, že by mali pridať, ako kresliť hiragana a poradie ťahov.
Hiragana pro a Katakana Pro vyzerajú roztiahnuté na zariadeniach s iným pomerom strán ako 16:9.
Začalo to o 3:00 a skončilo po 5:30. Najprekvapujúcejšia vec je, že mám skutočne pocit, že som sa naučil hiragana. Tiež fialová téma je atmosféra.
Hiragana Pro Utbildning dveh
Vďaka chlape, snažím sa naučiť japonsky, ale nemôžem začať so slovami, kým nezložím hiriganu
Veľmi dobrá aplikácia, dobrá na učenie sa Hiragany, ako sa hovorí, pravdepodobne lepšia pre Hiragana ako Duolingo
Naozaj efektívne pomáha zapamätať si Hiragana!! Jediný problém, ktorý mám, je zvuk, ktorý vydáva, keď sa pomýlite, je príliš strašidelný. Rozskočí ma to zakaždým, keď to počujem. Myslím, že by ste mohli povedať, že by ma to mohlo motivovať, aby som sa nemýlil, ale byť neustále na hrane nie je veľmi dobrý pocit...
SuperStar P NATION Musica lsix
Dobrá študijná pomôcka pre začiatočníkov alebo ak si niekto potrebuje osviežiť. Jednoduché použitie.
dobre
Osobne je to najlepšia aplikácia pre hiragana. Ľahko sa používa.
Hiragana Pro Pendidikan huz
Základné a vyjadrené vyzerajú ako to isté. Myslím, že pre hlas by bolo lepšie, ak by bola veľká kana nahradená ikonou reproduktora a možnosti Romaji by boli nahradené kana, aby sme si mohli precvičiť priraďovanie zvuku ku kana namiesto romaji.Bol som zmätený bezplatným vyskúšaním, je to len flash karta a flash podobný kvízu, hľadám časový kvíz, ale je to lacné
Potrebujete len ďalšie zvuky ga gi gu ge go a za zi zu ze zo.
V prvom rade lol za meno. Po druhé, toto vôbec nie je spôsob, ako učiť jazyk. Jediné, o čo sa snažíte, je zamerať sa na grafiku. Takže podľa môjho názoru je to len ďalšia zbytočná aplikácia. NEODPORÚČANÉ
zábavné spôsoby, ako sa naučiť japonsky, dobré používateľské rozhranie, páči sa mi to. 🙃
Nádherný, nekonečný režim, ktorý mieša všetky kanas a funguje bez prerušenia.
V skutočnosti neučí, ani nezapája.
Jak píšou číňani?
Naozaj skvelé, jediná vec, ktorá mi bráni v hodnotení s piatimi hviezdičkami, je moja horúca potreba „zmiešaného“ režimu. Chcem, aby to na mňa vrhlo kombá, hlas a základnú hiragana naraz. Pridajte zmiešaný režim!
Skvelá aplikácia Počas hodiny som bol pevný v japonskej hiragane a medzitým som si zdriemol. Musíte zaplatiť, aby ste získali prístup k ďalším štýlom učenia, ale aj bez nej bola táto aplikácia celkom skvelá. Naučiť sa to bolo také ľahké, ďakujem! Aktualizácia: Kúpil som ti polovicu hrušky dev dúfam že sa ti bude páčiť
Mnohé hiragany vyzerajú podobne a neukazuje ich vedľa seba, takže môže byť ťažké rozlíšiť.
veľmi dobrý spôsob ČÍTANIA HIRAGANY!!! len aby to bolo jasné. veľmi dobrá aplikácia
To je tak dobré 👍🏻 Kúpil som si plnú verziu a podarilo sa mi Memorized Hiragana Words za 1 deň, Ďakujem, dúfam, že vývojár dokáže vytvoriť Kanji verziu tejto aplikácie
Je úžasné, že sa môžete naučiť hiragana za pár minút (ak vás to baví)
Hiragana Pro 교육 viyf
Skvelé, ale jeden problém. Nemôžete hrať so skupinou všetkých hiragany, namiesto toho môžete robiť iba základné, hlasové alebo kombinované. Napriek tomu za tie peniaze stojí. Ďalšou sťažnosťou, ktorú by som mohol mať, je, že niektoré možnosti sú nejasné
Ak je to možné, rád by som si zakúpil „No Ads“ ako podporu pre vývojára. Pekná práca
toľko pridáva, uberá to z toho, keď ste v zóne, k dispozícii je tiež iba základná hiragana a je potrebné zaplatiť za čokoľvek iné, ako je Dakuten kana a combo kana. Strata času sťahovaním sa neodporúča
môžete prosím opraviť pomer strán, vyzerá to tak roztiahnuté
Toto je úžasná aplikácia na učenie a precvičovanie rozpoznávania hiragany! Milujem to!
Super natiahnuté, prakticky nepoužiteľné.
Package: 0ad Description-md5 ...
Skvelá pomôcka na učenie. Kiežby existovala možnosť otestovať všetky postavy naraz namiesto toho, aby ste museli vyberať sadu.
Jednoduché. Zaplatené sa oplatí. Dôležitou vlastnosťou, ktorú ostatní nemajú, je možnosť SKRYŤ odpovede na výslovnosť na obrazovke --- Zistil som, že ak ich nechám mimo dohľadu, pomáha mi to zlepšiť sa viac, ako mať vždy viditeľné anglické zvuky.
Skvelá aplikácia. Naučil som sa znaky hiragany naozaj rýchlo a efektívne. Milujem to.
Skvelá aplikácia. Naučil sa hiragana naspamäť za 4-5 dní
Veľmi jednoduché použitie a učenie s jednoduchým, ale užitočným systémom
Hiragana Pro Pendidikan cdd
Táto aplikácia bola úžasná!!! Potreboval som študovať hiragana na môj japonský test a toto bola PERFEKTNÁ aplikácia na rýchlu revíziu. 100% ODPORÚČAM TÚTO APLIKÁCIU ❤😁😸🇯🇵
Naozaj milujem túto aplikáciu a tento piatok si kúpite aktualizáciu. Táto aplikácia poskytuje najrýchlejší spôsob, ako dostať hiragana do hlavy. Metóda kartičky je veľmi efektívna a jej vysvetlenia sú veľmi podrobné, ale jednoduché. Obzvlášť sa mi páči, ako dev učil o dakutene a handakutene!
Je pekné, keď začnete, dajú vám vybrať si z 3 odpovedí, ale keď sa v tom zdokonalíte, máte možnosť odpovedať pomocou klávesnice, odpoveď si musíte vymyslieť sami, čo ja rád robím... ale nútia vás používať ich klávesnicu, nedovolia vám používať vašu vlastnú klávesnicu, rád odpovedám rýchlo, ale nie som zvyknutý na rozloženie ich klávesnice, takže stále robím chyby, čo je nepríjemné, bol by som miloval som, keby som mohol používať vlastnú klávesnicu, na ktorú som zvyknutý.
To je perfektné, ideálna aplikácia na učenie sa Hiragany. Btw, Katakana pro je tiež perfektná. Všetko by som sa mohol naučiť za krátky čas